Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007

20/01/07: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ FLASH


Σήμερα, 20 Γενάρη, αποφασίσαμε να καταλάβουμε αυτό που μας ανήκει! Καταλαμβάνουμε την κοινωνική ιδιοκτησία που λέγεται ραδιοσυχνότητες για να κοινωνικοποιήσουμε τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τον αγώνα μας και να μιλήσουμε με τους δικούς μας όρους ενάντια στην διαστρέβλωση και τη μεροληψία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Απ’ τον Μάη έχουμε ξεκινήσει αδιάλλακτο αγώνα ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16, στους ψηφισμένους νόμους της αξιολόγησης- ΙΔΒΕ- ΔΟΑΤΑΠ, στον προωθούμενο νέο νόμο-πλαίσιο καθώς και σ’ ολόκληρο τον οδοστρωτήρα της εκπαιδευτικής και εργασιακής αναδιάρθρωσης.

Οι απαντήσεις σ’ όλα αυτά συνεχίζουν να δίνονται! Την Τετάρτη 17 Γενάρη χιλιάδες φοιτητές κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας διαδηλώνοντας μαζικά και μαχητικά ενώ συγχρόνως οι περίπου 300 καταλήψεις πανελλαδικά αναδίδουν αέρα αγώνα!


Η αντίδραση του κράτους είναι άμεση δυναμιτίζοντας το κλίμα με την εντεινόμμενη κατασταλτική πολιτική του. Από την επίθεση στο άσυλο μέχρι την αναβάθμιση των μηχανισμών ελέγχου και επιτήρησης με περισσότερες κάμερες στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους στήνεται το κρατικό σχέδιο περιστολής δικαιωμάτων και ωμής καταστολής των κοινωνικών αντιστάσεων.


Μπροστά σ’ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε πιο μαζικά και πιο μαχητικά με δυναμικές πορείες, καταλήψεις διαρκείας και πολύμορφες δράσεις. Η εξεταστική αναβάλλεται , ο αγώνας φουντώνει!






Φοιτητικοί Σύλλογοι

Επικοινωνίας & ΜΜΕ (ΕΚΠΑ)

Ναυπηγών (ΕΜΠ)

ΑΣΟΕΕ

και φοιτητές από ΤΕΙ Αθήνας και Πολυτεχνείο





Ενημέρωση για την κατάληψη του FLASH στο


Το αρχείο mp3 με όσα τελικά ακούστηκαν απο τη συχνότητα του FLASH http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/flash.mp3

Στην αρχή της δημοσιευσης υπάρχει και μια φωτο τραβηγμένη από τον 7ο όροφο με τους ματαδες να περιμενουν...την καθοδο των μυρίων!